Som vi før har skrevet, elsker vi grønkål, og bruger det flere gange om ugen i forskellige sammenhænge. Bl.a. har vi flere gange nydt denne lækre pesto, som er så nem at lave, at det er dumt at lade være. Spis den til pastaretter eller til tapas.

Du skal bruge:

200 g grønkål
2 fed hvidløg
½-1 dl olivenolie
Salt/peber
1 stor håndfuld cashewnødder
Revet, frisk parmesam 

How to:

Skyl og afdryp grønkålen og hak den og hvidløg groft. Sauter grønkål og hvidløg i olivenole i en gryde eller pande, og krydr med salt og peber.
Kom den varme grønkål og cashewnødder i en minihakker eller blender. Tilføj blot ½ dl olivenolie og blend/hak det til en pesto. Tilføj evt. mere olie undervejs. Vi kan godt lide den lidt groft blendet, og med kun lidt olie
Smag pestoen til med parmesan.