Kålchips -hurtig, lækker og sund snack.

Grønkål er en superfood, som vi har kendt i rigtig mange i år Danmark. Faktisk er der mange som mener, at den har reddet den nordiske befolkning i de kolde vintre vi havde tilbage i den lille istid i 1600-1800 tallet.  

Herhjemme, spiser vi grønkål flere gange om ugen, i juices, smoothes, salaten osv. 

Én er vores helt store favoritter er grønkålschips, der laves super nemt ved at marinere kålen i lidt olivenolie med salt og krydderi. 


Du skal bruge: 

4 store blade grønkål

2 spk. olivenolie

Himalaya-salt

Urtekrams italianske øko krydderi

 

How To:

Vask bladene grundigt under koldt vand. Riv bladene af den store stingel. 

Kom bladene i en stor frysepose og tilsæt olivenolie, salt og krydderi. Ryst og massér det hele sammen. 

Fordel kålen på en bageplade og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10-14 min. til chipsene er sprøde.Vær opmærksom på, at kålen ikke ligger i lag, idet d så ikke bliver sprøde. 

Lad dem hvile udenfor ovnen i ca. 2 min. før de spises.  

 

kale chips how to 

Efter 12 min. i ovnen ved 200g. 

kale chips done